Een nieuw geluid in een traditionele markt

Holland Inkoop Professionals is een onderscheidend inkoopadviesbureau dat zich richt op het oplossen van personele en inhoudelijke vraagstukken bij opdrachtgevers.  Wij erkennen het verschil tussen de private en de publieke inkooporganisaties en selecteren onze professionals op daadwerkelijke ervaring en potentie. We staan voor bewezen kwaliteit, betrouwbaarheid, transparantie, innovatie en een duurzame relatie.

Consultants van HIP hebben een bewezen trackrecord en zijn in staat u op elk moment te helpen bij vraagstukken op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Ontstaan

Holland Inkoop Professionals is in het voorjaar van 2019 opgericht met als doel onderscheidende inkoopprofessionals te bemiddelen voor toonaangevende organisaties in zowel de publieke als private sector.

Onze ervaring is dat inkoopdiscipline de afgelopen jaren een aantal mooie stappen vooruit heeft gemaakt, maar we realiseren ons dat er nog wel een weg te gaan is. Wij zien dat er in de markt duidelijk ruimte is voor een partij die opdrachtgevers écht bij de hand neemt in het realiseren van de door hen gestelde inkoopdoelen, ambities en bovenal het succes van de organisatie!

In onze aanpak staat u altijd centraal en leveren we maatwerk. Onze opdrachtgevers krijgen van ons de best passende oplossing voor hun vraagstuk, uitgevoerd door een ervaren en best passende professional.

Missie en Visie

HIP wil op een professionele wijze samenwerken met haar consultants, interim professionals en werkgevers/opdrachtgevers. Dit doen we op een transparante, integere en toekomstgerichte wijze met als doel een passende oplossing te zoeken bij elk specifiek vraagstuk.

In al onze relaties staat de lange termijn centraal. We streven naar de perfecte match tussen werkgever (opdrachtgever) en kandidaat. Of het nu gaat om het invullen van een tijdelijke of vaste functie, ofwel bij advisering. We doen wat nodig is om hetgeen we beloven waar te maken. Nooit minder, altijd meer.

Kernwaarden

– Wij promoten investeringen in vakmanschap en herkenbaarheid van professionals
– Wij streven naar optimaal rendement en succes in dienstverlening
– Wij zoeken de verbinding en samenwerking, zijn innoverend, creatief en inspirerend
– Wij adviseren in keuzes die van verregaande invloed kunnen zijn op de inrichting en werkwijze van uw organisatie
– Wij delen kennis en koppelen theorie aan de praktijk, met voortdurende aandacht voor praktische toepassingen waardoor u verder kunt met uw vraagstukken
– We monitoren onze professionals op professioneel handelen, integriteit en stimuleren hen in het verwezenlijken van ambities

En vooral een eerlijk en oprecht advies