IconEvenement overzicht

CPD: Gedrag en succesvol zijn in het inkoopvak

  • 17 september 2020

  • 17:00 - 21:00

  • NBC Congrescentrum

  • Inkopers

  • Prijs €100 (gratis voor CPD leden)

  • 17 september 2020

CPD: Gedrag en succesvol zijn in het inkoopvak

EVENEMENT START OP: 17 SEP. 2020 17:00

Wat maakt een inkoper een echte professional? Welke kennis en competenties zijn daarvoor nodig? Uit welke rollen bestaat een inkoopteam? Het antwoord op deze en vele andere vragen krijg je op de Nevi CPD bijeenkomst.


Doel

Na circa 5 jaar werken met de self assessment tool is er inmiddels een goed beeld over de ideale inkoper en welk gedrag maakt een Inkoopprofessional nu succesvol?

Nevi CPD nodigt inkopers uit om hun gedragsprofiel samen te stellen. Zij doen dit op basis van een wetenschappelijk gevalideerd meetinstrument en gedragsmodel dat uitgaat van 8 gedragsrollen. Nevi CPD vraagt je vriendelijk om de self-assessment tool tussen 1 augustus en 4 september (mocht je dit al in februari of maart hebben gedaan dan hoeft dat natuurlijk niet) in te vullen. Na het invullen ontvang je direct jouw persoonlijke gedragsprofiel. In samenwerking met Guus Mannaerts zal vanuit Nevi op basis van de resultaten een discussie worden gestart over succesvol gedrag in verschillende inkooprollen.

Over Guus Mannaerts.
Guus Mannaerts is NIP psycholoog en heeft op basis van praktijk ervaring het zogenoemde gedragsoctogram ontwikkeld. Door gebruik te maken van een set aan vragenlijsten is het mogelijk gewenst gedrag in een specifieke situatie of functie te koppelen aan het voorkeursgedrag van medewerkers. De kloof tussen beide geeft concrete handvatten voor gerichte opleidingstrajecten. In de afgelopen 6 jaar heeft Mannaerts in samenwerking met de Nevi deze gap-analyses uitgevoerd bij een aantal grote nationale en internationale ondernemingen.

Praktische details

Donderdag 17 september 2020, van 17:00 tot 21:00 uur
NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1, Nieuwegein

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de website van Nevi.

Bron: https://nevi.nl/evenementen/cpd-gedrag-en-succesvol-zijn-in-het-inkoopvak

Holland Inkoop Professionals biedt advies en experts bij inkoopgerelateerde vraagstukken.

Lees meerIcon