Een nieuw geluid in een traditionele markt

 
HIP is het meest persoonlijke inkoopbureau dat zich richt op het oplossen van personele en inhoudelijke vraagstukken bij opdrachtgevers. Wij (h)erkennen het verschil tussen de private en de publieke inkooporganisaties en selecteren kandidaten op daadwerkelijke ervaring, individuele kwaliteiten, competenties en ambitie. We staan voor bewezen kwaliteit, betrouwbaarheid, transparantie, innovatie en een duurzame relatie. 
 
Consultants van HIP hebben een bewezen trackrecord en zijn in staat u op elk moment te helpen bij vraagstukken op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Met vestigingen in Rotterdam, Eindhoven en Groningen staan de consultants overal voor u klaar.
 

Ontstaan 

Holland Inkoop Professionals is in het voorjaar van 2019 opgericht met als doel onderscheidende inkoopprofessionals te bemiddelen voor toonaangevende organisaties in zowel de publieke als private sector. Onze ervaring is dat inkoopdiscipline de afgelopen jaren een aantal mooie stappen vooruit heeft gemaakt, maar we realiseren ons dat er nog wel een weg te gaan is. Wij zien dat er in de markt duidelijk ruimte is voor een partij die opdrachtgevers écht bij de hand neemt in het realiseren van de door hen gestelde inkoopdoelen, ambities en bovenal het succes van de organisatie! In onze aanpak staat u altijd centraal en leveren we maatwerk. Onze opdrachtgevers krijgen van ons de best passende oplossing voor hun vraagstuk, uitgevoerd door een ervaren en best passende professional.
 

Missie en Visie

HIP wil op een professionele wijze samenwerken met haar consultants, interim professionals en werkgevers/opdrachtgevers. Dit doen we op een transparante, integere en toekomstgerichte wijze met als doel een passende oplossing te zoeken bij elk specifiek vraagstuk. In al onze relaties staat de lange termijn centraal. We streven naar de perfecte match tussen werkgever (opdrachtgever) en kandidaat. Of het nu gaat om het invullen van een tijdelijke of vaste functie, ofwel bij advisering. We doen wat nodig is om hetgeen we beloven waar te maken. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Nooit minder, altijd meer.
 

Search met aandacht voor diversiteit en inclusie. 

We selecteren kandidaten met een scherp oog voor competenties, de match met de organisatiecultuur en aandacht voor diversiteit en inclusie. Wij kijken naar zowel de individuele kwaliteiten van onze kandidaten als naar de toevoeging van een kandidaat binnen een team en organisatie. Uiteraard begeleiden we de kandidaat zorgvuldig naar de functie die het beste bij hem of haar past!

             Persoonlijk | Verbindend | Ondernemend | Oprecht | Samen

Wilt u een kennismakingsgesprek of gewoon om de ontwikkelingsmogelijkheden bespreken, neem dan contact met ons op!

Team

Sebastiaan de Bruijn

Sebastiaan de Bruijn

Founder / CEO HIP

Jochem Vreugdenhil

Jochem Vreugdenhil

Partner HIP / Manager Business & Accounts

Larissa Albersen

Larissa Albersen

Account manager Publiek

Nikita Smits-Eicker

Nikita Smits-Eicker

Recruitment Consultant

Sherina Nabie-Dhonre

Sherina Nabie-Dhonre

Recruitment Consultant

Sabrina Kouwenhoven

Sabrina Kouwenhoven

Back Office Manager