Een nieuw geluid in een traditionele markt

 
HIP is het meest persoonlijke inkoopbureau dat zich richt op het oplossen van personele en inhoudelijke vraagstukken bij opdrachtgevers. Wij (h)erkennen het verschil tussen de private en de publieke inkooporganisaties en selecteren kandidaten op daadwerkelijke ervaring, individuele kwaliteiten, competenties en ambitie. We staan voor bewezen kwaliteit, betrouwbaarheid, transparantie, innovatie en een duurzame relatie. 
 
Consultants van HIP hebben een bewezen trackrecord en zijn in staat u op elk moment te helpen bij vraagstukken op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Met vestigingen in Rotterdam, Eindhoven, Apeldoorn en Groningen staan de consultants overal voor u klaar.
 

Ontstaan 

Holland Inkoop Professionals is in het voorjaar van 2019 opgericht met als doel onderscheidende inkoopprofessionals te bemiddelen voor toonaangevende organisaties in zowel de publieke als private sector. Onze ervaring is dat inkoopdiscipline de afgelopen jaren een aantal mooie stappen vooruit heeft gemaakt, maar we realiseren ons dat er nog wel een weg te gaan is. Wij zien dat er in de markt duidelijk ruimte is voor een partij die opdrachtgevers écht bij de hand neemt in het realiseren van de door hen gestelde inkoopdoelen, ambities en bovenal het succes van de organisatie! In onze aanpak staat u altijd centraal en leveren we maatwerk. Onze opdrachtgevers krijgen van ons de best passende oplossing voor hun vraagstuk, uitgevoerd door een ervaren en best passende professional.
 

Visie

“In een wereld die continu verandert zorgen wij er dankzij deskundige mensen en krachtige technologie voor dat ieder vraagstuk praktisch, innovatief en duurzaam wordt ingevuld. Op het gebied van inkoop- en contractmanagement zijn wij de absolute nummer 1.
Wij zijn HIP en blijven hip.”

Missie

“Bij HIP hebben we een cultuur waarin onze collega’s zichzelf kunnen zijn in een warme en ondersteunende omgeving, een plek waar zij zich thuis voelen en aangemoedigd worden om het beste uit henzelf te halen. Wij erkennen en koesteren elk individu, omdat we geloven dat ware prestaties voortkomen uit een omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en begrepen voelt.
Wij beschouwen onze opdrachtgevers als partners waar we waardevol mee samenwerken. Onze inzet is gericht op het leveren van de beste dienstverlening en daarbij het overstijgen van verwachtingen omdat tevredenheid ons drijft.
We omarmen de toekomst door constant te streven naar de nieuwste ontwikkelingen in de inkoopbranche. Wij geloven in innovatie en verandering als drijvende kracht om naast onze partners te staan en hen te voorzien van de beste oplossingen.
Samen zijn wij één. We worden gedreven door passie, begrip en voortdurende groei. We creëren het perspectief dat niet alleen voldoet maar overtreft!
Wij zijn HIP – Dé inkoopspecialisten voor Nederland!”
 

Search met aandacht voor diversiteit en inclusie. 

We selecteren kandidaten met een scherp oog voor competenties, de match met de organisatiecultuur en aandacht voor diversiteit en inclusie. Wij kijken naar zowel de individuele kwaliteiten van onze kandidaten als naar de toevoeging van een kandidaat binnen een team en organisatie. Uiteraard begeleiden we de kandidaat zorgvuldig naar de functie die het beste bij hem of haar past!
 

             Persoonlijk | Verbindend | Ondernemend | Oprecht | Samen

Wilt u een kennismakingsgesprek of gewoon om de ontwikkelingsmogelijkheden bespreken, neem dan contact met ons op!

Team

Sebastiaan de Bruijn

Sebastiaan de Bruijn

Founder / CEO HIP

Jochem Vreugdenhil

Jochem Vreugdenhil

COO HIP

Larissa Albersen

Larissa Albersen

Account manager Publiek

Nikita Smits-Eicker

Nikita Smits-Eicker

Recruitment Consultant

Sherina Nabie-Dhonre

Sherina Nabie-Dhonre

Recruitment Consultant

Sabrina Kouwenhoven

Sabrina Kouwenhoven

Back Office Manager

Cezary Tjoen

Cezary Tjoen

Accountmanager Privaat