Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inkopers op de golfbaan 2023

maandag 4 september 2023

Editie 16

Inkopers op de Golfbaan

Wat ooit klein is begonnen in 2008 op de Free-golf baan in Vlaardingen, is inmiddels uitgegroeid tot het sportiefste evenement voor Inkoopprofessionals uit Nederland en België. ‘Inkopers op de Golfbaan’ staat bekend als hét sportieve netwerkevenement voor inkoop- professionals uit de publieke én private sector.

Zie hier een sfeerimpressie.

Voor zowel de ervaren als nog beginnende Golfers

Ontmoet als inkoopprofessional op een informele manier een inkoopcollegae van een andere organisatie ! Dit jaar zijn ook bid-tendermanagers uitgenodigd om deel te nemen, vakbroeders aan de andere kant van de tafel! Op maandag 5 september organiseren Hans Weusthof en Marc Brugman voor de 15e keer de Inkopers-Golfdag. Iedereen die een relatie heeft tot het vak ‘inkopen’ en “Bid-tendermanagement’ is van harte welkom. ( nb niet voor accountmanagers/commercianten ! )

Golfbaan De Haverleij, ’s Hertogenbosch

Voor dit derde lustrumjaar hebben wij de prachtige Golfbaan “de Haverleij’, -bij ’s Hertogenbosch ” geselecteerd en zij willen ons graag ontvangen. Een indrukwekkende golfbaan met mooie greens, omgeven door prachtige woonkastelen. Naast de wedstrijdbaan biedt De Haverleij ook een 9 holes PAR-3 golfbaan, deze is ook zonder baanpermissie of GVB te bespelen. Ook zijn er diverse oefenfaciliteiten en het ruime terras van het clubhuis wordt gekenmerkt door Bossche gastvrijheid

Bekijk hier ons Dagprogramma en Speluitleg

Golfers met GVB zijn welkom vanaf 11:00 uur en na zij staan rond 12:00 uur op de baan. Beginnende Golfers zijn welkom vanaf 12.15 uur en ontvangen zijn een lekkere lunch en gaan vanaf 13:00 uur de baan op onder begeleiding van de Golfpro’s (-fessional).

Afsluiting uiteraard wederom in stijl met een traditioneel goed verzorgde BBQ!

U ontvangt per omgaande een bevestiging bij inschrijving

Ga naar www.inkopersopdegolfbaan.nl voor inschrijven

Gegevens

Datum:
maandag 4 september 2023
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Site:
https://inkopersopdegolfbaan.nl/

Locatie

Den Bosch