Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Inkopers op de golfbaan 2024

maandag 2 september @ 11:30 - 20:00

€125.25

Editie 17

Inkopers op de Golfbaan

Wat ooit klein is begonnen in 2008 op de Free-golf baan in Vlaardingen, is inmiddels uitgegroeid tot het sportiefste evenement voor Inkoopprofessionals uit Nederland en België. ‘Inkopers op de Golfbaan’ staat bekend als hét sportieve netwerkevenement voor inkoop- professionals uit de publieke én private sector.

Zie hier een sfeerimpressie.

Voor zowel de ervaren als nog beginnende Golfers

Ontmoet als inkoopprofessional op een informele manier een inkoopcollegae van een andere organisatie ! Dit jaar zijn ook bid-tendermanagers uitgenodigd om deel te nemen, vakbroeders aan de andere kant van de tafel! Op maandag 2 september organiseren Hans Weusthof en Marc Brugman voor de 17e keer de Inkopers-Golfdag. Iedereen die een relatie heeft tot het vak ‘inkopen’ en “Bid-tendermanagement’ is van harte welkom. ( nb niet voor accountmanagers/commercianten ! )

Golfclub Almeerderhout, Almere

Dit jaar hebben wij de prachtige Golfclub Almeerderhout in Almere geselecteerd en zij willen ons graag ontvangen. In een prachtig gebied in zuidelijk Flevoland, net over de Stichtse Brug ligt de Golfclub. Midden in de natuur ligt de mooie golfbaan met vier lussen Gooimeer, Markermeer en IJmeer, elk par-36 en een uitdagende 9 holes par-3 baan. Ook zijn er diverse oefenfaciliteiten en het ruime terras van het clubhuis wordt gekenmerkt door een weids zicht over de banen.

Bekijk hier ons Dagprogramma en Speluitleg

Golfers met GVB zijn welkom vanaf 11:30 uur, kunnen zich goed voorbereiden op oa de driving range en gaan rond 13:00 uur de baan op. Beginnende Golfers zijn welkom vanaf 12.45 uur en ontvangen een stevige lunch en gaan vanaf 13:30 uur de baan op, onder begeleiding van de Golfpro’s (-fessional).

Afsluiting uiteraard wederom in stijl met een traditioneel goed verzorgde Diner

U ontvangt per omgaande een bevestiging bij inschrijving

Ga naar Het sportiefste evenement voor Inkoopprofessionals (inkopersopdegolfbaan.nl) voor inschrijven!

Gegevens

Datum:
maandag 2 september
Tijd:
11:30 - 20:00
Kosten:
€125.25
Site:
https://inkopersopdegolfbaan.nl/

Locatie

Golfclub Almeerderhout, Almere
Watersnipweg 19
Almere, 1341 AA Nederland
+ Google Maps