IconEvenement overzicht

Inkopers op de Golfbaan

Editie 12

Inkopers op de Golfbaan

Ooit begonnen in 2008 op de Free-golf baan in Vlaardingen, is “Inkopers op de Golfbaan” inmiddels uitgegroeid tot het sportiefste evenement voor Inkoopprofessionals uit Nederland en België. ‘Inkopers op de Golfbaan’ staat bekend als hét sportieve netwerkevenement voor inkoop- professionals uit de publieke én private sector.

Zie hier een sfeerimpressie.

Voor zowel de ervaren als nog beginnende Golfers

Bent u als inkoopprofessional ook wel eens op zoek naar een mogelijkheid om op een informele manier met een inkoopcollega van andere organisaties in gesprek te gaan? Op maandag 16 september kan dat opnieuw realiteit worden want dan organiseren Hans Weusthof en Marc Brugman voor de 12e keer de Inkopers-Golfdag. Iedereen die een relatie heeft tot het vak ‘inkopen’ is van harte welkom.

Voor de vroege vogels organiseert InkoopAcademie een early bird workshop over ‘de subjectieve kant van Contractmanagement’

Het Rijk van Nijmegen

Dit jaar is de prachtige Golfbaan “Het Rijk van Nijmegen” bereidt gevonden om ons opnieuw te ontvangen. Deze baan kenmerkt zicht door 45 volwaardige holes in een schitterende omgeving. Oude bomenlanen, uitdagende waste area’s en verrassende blinde holes bepalen het karakter.

U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging bij inschrijving

 

Ja, schrijf mij in!

Holland Inkoop Professionals biedt advies en experts bij inkoopgerelateerde vraagstukken.

Lees meerIcon