Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Londen

vrijdag 9 december 2022 - zondag 11 december 2022

Net voor de kerstperiode vertrok het team van HIP naar Londen.
“Vergeet je paspoort niet!” was dan ook de mededeling die de gehele dag door de gangen van ons kantoorpand galmde. Compleet en wel zijn we vrijdag avond bij Hoek van Holland op de boot gestapt.

Op de boot stond ons een heerlijk 3 gangendiner te wachten, met de mogelijkheid om ook nog naar het WK te kijken. Het verlies van Nederland mocht de pret niet drukken, want na het diner is er met het team nog heerlijk geborreld.

Zaterdagochtend zijn we aangekomen in Londen, waar we de gehele dag de stad hebben verkend. De Big Ben, Londen Eye, Tower of London, Winter Wonderland, alle bezienswaardigheden konden worden afgevinkt. De stad was ook nog eens magisch verlicht met kerstlampjes, wat de trip nog indrukwekkender gemaakt heeft

Na een lange dag vol indrukken was het weer tijd om terug naar ons kikkerlandje te gaan. De vermoeidheid was ver te zoeken, want ook op de terugweg was het weer onwijs gezellig op de boot. Met wat hapjes en drankjes hebben we met z’n allen weer veel gelachen en de indrukken van de gehele dag herbeleefd. Al met al een trip voor in de boeken!

Gegevens

Begin:
vrijdag 9 december 2022
Einde:
zondag 11 december 2022