Holland Inkoop Professionals viert opening van nieuw kantoor

In het bijzijn van consultants, interimprofessionals en klantrelaties heeft Holland Inkoop Professionals zijn nieuwe hoofdkantoor officieel geopend. Gelegen aan de westkant van Capelle aan den IJssel, ligt het nieuwe onderkomen op steenworp afstand van Rotterdam. Vijf vragen aan managing partner Sebastiaan de Bruijn over de grand opening.

Wat vormde de aanleiding om te verhuizen naar een nieuw kantoor?

“De sterke groei die we doormaken. We groeiden na de voorgaande verhuizing wederom uit ons jasje. Het andere kantoor werd simpelweg te klein en daarnaast groeide de behoefte om ergens echt onze eigen plek te creëren en op deze manier onze werknemers meer te bieden.”

“Dat is in het nieuwe pand meer dan goed gelukt. Met een speciale zaal voor onze HIP-academie, een fijne lunchruimte met vermaak en vertier, vergaderzalen en – het belangrijkste – goede en ruime opgezette werkplekken.

Jullie hebben het kantoor feestelijk geopend. Hoe kijk je terug op de dag?

“Het was een zeer geslaagde dag en voor mij de perfecte opening van ons nieuwe kantoor. Iedereen werd warm ontvangen met een hapje en een drankje, daarna heb ik een kort praatje gehouden en het lint doorgeknipt.”

“Vervolgens kregen de mensen die het nieuwe kantoor nog niet van binnen hadden gezien een rondleiding met een bijbehorend glaasje champagne. En we sloten de dag af met heerlijk Italiaans eten van twee foodtrucks met een open bar.”

Waarom blijven jullie Rotterdam/Capelle aan den IJssel trouw?

“Rotterdam is het thuis van het Holland Inkoop Professionals-hoofdkantoor en dat willen we graag zo houden. Vanaf hier bedienen we een groot gedeelte van onze klanten in het land.”

“Daarnaast hebben we natuurlijk nog een vestiging in Groningen. Vanuit hier worden de noordelijke provincies bediend. Ook daar groeien we hard en is het bestaande kantoor recentelijk uitgebreid met een tweede kantoorruimte.”

Over die groei gesproken: wat is het geheim achter jullie succes?

“Dat zit hem in de kracht van ons team. Holland inkoopprofessionals heeft een goed op elkaar ingespeeld team van HIPpers waarbij we iedereen de mogelijkheid bieden om een steentje bij te dragen aan de groei.”

“We zijn inmiddels met rond de 40 professionals en doen het met en voor elkaar. Naast resultaten is het team ook gericht op ontwikkeling, iets dat met onze Holland Inkoop Professionals-academie goed naar voren komt. De persoonlijke aanpak en open cultuur zorgen voor een hecht en goed functionerend team.”

Tot slot, wat kunnen we het komende jaar nog van Holland Inkoop Professionals verwachten?

“Dat de huidige groei zich het komende jaar verder zal gaan doorzetten. Hierbij is wel zaak dat we onze open en warme cultuur, DNA en persoonlijk aanpak in elk geval blijven behouden. Hier zal ik persoonlijk altijd voor blijven waken, aangezien het de aandrijvers van ons succes betreffen.”

“Voor nu liggen er nog een paar mooie maanden 2022 in het verschiet. We zullen het jaar in stijl afsluiten met een mooi weekend Londen voor alle HIPpers.”

Geschreven door: Jochem Vreugdenhil