Onze adembenemende trip naar Lapland!

Afgelopen maandag keerde het HIP-team, vol van indrukken en onvergetelijke herinneringen, terug van onze reis naar Fins Lapland. Een reis die niet alleen in het teken stond van ons 5-jarig jubileum op 1 maart, maar ook van samenhorigheid en avontuur!

Vanaf het moment dat we aankwamen, dompelden we onszelf onder in de sfeer van Lapland. Met een middag ter vrije besteding splitste onze groep van 60 HIPpers zich op in kleinere groepjes. Sommigen kozen ervoor om de skipistes te verkennen, anderen maakten een betoverende wandeling door de natuur en weer anderen bezochten een lokale rendierboerderij!
’s Avonds kwamen we allemaal samen voor een gezellig diner, waarbij ons 5-jarig bestaan goed gevierd werd!

De volgende dag werd een hoogtepunt van onze reis: de husky safari. Met 60 HIPpers trokken we door het adembenemende sneeuwlandschap, voortgetrokken door energieke husky’s. Het was een unieke ervaring, en ja, we mochten zelfs knuffelen met de husky’s na afloop!

Die dag verkenden we ook de après-ski van Lapland en maakten sommigen van ons een wandeling door de natuur, terwijl anderen genoten van een relaxmomentje in de sauna! Na het diner stond een typisch Laplandse wandeling op het programma. Op sneeuwschoenen baanden we ons een weg dwars door de stille en donkere natuur!

Onze derde dag wachtte ons meer actie, namelijk een sneeuwscooter tocht. Dit was een onwijs gave en spectaculaire ervaring! De dag sloten we af met een heerlijk diner, waarbij we genoten van het beste wild dat Lapland te bieden heeft!

Dit is slechts een samenvatting van onze prachtige reis vol natuur, etentjes en gezelligheid. Blijf ons vooral volgen, de aftermovie komt eraan!