Bergop voor het goede doel! ! HIP neemt deel aan Alpe d’Huzes!

Met trots kondigen we aan dat HIP de uitdaging aangaat om deel te nemen aan de Alpe d’Huzes! Met 16 sportieve collega’s zullen wij als HIP de Alpe d’Huez gaan beklimmen🚵🏻💪🏼.

Onder de teamnamen HIP d’Huzes en Alpe d’Hip zullen onze collega’s fietsend of lopend voor het goede doel tot het uiterste gaan. Hiermee willen wij als organisatie bijdragen aan een wereld zonder de vreselijke gevolgen van kanker🏃🏼🚴🏻.

Alpe d’Huzes gaat niet alleen over het beklimmen van bergen, het gaat over hoop, onderzoek en steun voor degenen die met deze uitdagingen te maken hebben. We zamelen niet alleen geld in voor baanbrekend onderzoek, maar ook om de kwaliteit van leven voor degenen die getroffen zijn door kanker te verbeteren.

𝗢𝗻𝘀 𝗱𝗼𝗲𝗹 𝗶𝘀 𝗼𝗺 𝗺𝗶𝗻𝗶𝗺𝗮𝗮𝗹 €𝟰𝟬.𝟬𝟬𝟬,- 𝗮𝗮𝗻 𝗱𝗶𝘁 𝗴𝗼𝗲𝗱𝗲 𝗱𝗼𝗲𝗹 𝗸𝘂𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗱𝗼𝗻𝗲𝗿𝗲𝗻. 𝗨𝘄 𝘀𝘁𝗲𝘂𝗻 𝗺𝗮𝗮𝗸𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗿𝘀𝗰𝗵𝗶𝗹.

Hoe kan jij ons helpen?

➡️ Doneer een van de teams via https://lnkd.in/e-GUFtp8 of https://lnkd.in/ecMsyJ7m

➡️ Voor bedrijven die een donatie van minstens €250 overwegen, bieden we de mogelijkheid om jullie logo te laten schitteren in de aftermovie!

➡️ Voor bedrijven die een donatie van minstens €500 overwegen, bieden we de mogelijkheid om jullie logo ook te laten schitteren op onze shirts tijdens dit onvergetelijke evenement!

Samen kunnen we de impact vergroten en een positieve verandering teweegbrengen. Laten we samen de strijd aangaan tegen kanker en een wereld creëren waarin hoop en genezing centraal staan. 💪🏼

Meer informatie? Neem gerust contact op met:

Bastiaan Bode 📞 06 42 05 14 94 📩 Bode@hollandinkoopprofessionals.nl
Robbin Vriend 📞 06 18 58 76 72 📩 Vriend@hollandinkoopprofessionals.nl