Lancering inkoper.io!

Met veel trots introduceren wij Inkoper.io – een revolutionaire tool ontworpen om het inkoopproces naar een hoger niveau te brengen! ๐Ÿš€

Inkoper.io tilt de last van tijdrovende en complexe stappen, zoals wetgeving checks, het toepassen van voorwaarden en het instellen van templates, van je schouders. Stap binnen in een nieuwe dimensie waar kunstmatige intelligentie en menselijke expertise harmonieus samenkomen.

Met Inkoper.io bundelen we het beste van twee werelden: gestroomlijnde, geautomatiseerde templates en intelligente ondersteuning bij aanbestedingsrechtelijke vraagstukken, allemaal toegankelijk in รฉรฉn gebruiksvriendelijke omgeving. Ongeacht je ervaring in inkoop streven we ernaar om elke stap van het proces zo intuรฏtief en moeiteloos mogelijk te maken.

Ben je klaar om de koers van inkoop te wijzigen en gezamenlijk de toekomst van inkoop en aanbestedingen vorm te geven? ๐Ÿš€ Let’s make it happen!

๐—ช๐—ถ๐—ท ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—›๐—œ๐—ฃ, ๐——รฉ (๐—”.๐—œ.) ๐—œ๐—ป๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜€๐˜๐ž๐ง ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ก๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ! ๐Ÿš€