HIP Projectconsult

Het is een veelgehoorde opmerking: “Er staan diverse aanbestedingen op de planning, maar het exacte aantal is nog onbekend en we beschikken niet over voldoende capaciteit om deze allemaal zelf uit te voeren”.

Bij HIP Projectconsult hebben we de expertise en oplossingen paraat om uw organisatie op dit vlak volledig te ontlasten. We bieden ondersteuning bij zowel het in kaart brengen van de verwachte aanbestedingen als bij de daadwerkelijke uitvoering ervan.

Onze dienstverlening omvat onder meer:
– Het verrichten van een spendanalyse en op basis daarvan het opstellen van de inkoopkalender;
– Het aanbieden van begeleiding bij diverse soorten aanbestedingen, waarbij we flexibel zijn in de vorm van samenwerking: op basis van het aantal uren of tegen een vaste prijs. Dit maakt het mogelijk om, zelfs zonder een volledig overzicht van toekomstige aanbestedingen, toch een vruchtbare samenwerking tot stand te brengen.
– Het overeenkomen van een vast aantal aanbestedingen dat wij voor uw organisatie zullen begeleiden, gebaseerd op het principe van een strippenkaart.

Daarnaast staan we ook klaar om uw inkoopbeleid te herzien, advies te geven over contractmanagement of om een oplossing te bieden voor andere uitdagingen die momenteel binnen uw organisatie spelen.

Meer weten? Of nieuwsgierig geworden?
Neem een kijkje op onze pagina Projectconsult – Holland Inkoop Professionals
Of neem contact op via projectconsult@hollandinkoopprofessionals.nl