Mijlpaal voor HIP!

De afgelopen tijd zijn wij vanuit onze MVOI-projectgroep bezig geweest met het uitwerken van de SDG’s waar HIP aan bijdraagt. Dit is op verzoek van SDG Nederland gedaan en ter beoordeling bij een onafhankelijke commissie neergelegd en we zijn hierin positief beoordeeld!

Op dinsdag 12 maart aanstaande krijgen wij hierdoor op onze locatie in Groningen het SDG-predicaat uitgereikt! Met een SDG-predicaat wordt speciale erkenning gegeven aan de inspanningen en impact van bepaalde initiatieven in het bevorderen van duurzaamheid. SDG Nederland reikt dit uit aan organisaties die hun impact op de Sustainable Development Goals meetbaar maken, jaarlijks publiceren en daarvan leren.

De uitreiking wordt gedaan door de Groene Burgemeester van Groningen Peter A.J. Bootsma in het bijzijn van regio-coördinator van SDG Nederland Anita van der Noord.

Zoals gezegd, een hele mooie mijlpaal voor HIP! En dit laten wij niet ongemerkt voorbij gaan. Op dinsdagmiddag 12 maart delen wij info over een aantal innovaties die hebben bijgedragen aan de uitreiking en laten we voorbeelden zien uit onze dagelijkse praktijk. Bij een feestje hoort uiteraard een hapje en een drankje dus ook hier hebben we aan gedacht.

Voor meer info over het programma en het aanmelden voor dit evenement op 12 maart kunt u contact opnemen met:

Marit Sieling via sieling@hollandinkoopprofessionals.nl

Larissa Albersen via albersen@hollandinkoopprofessionals.nl,

Esther Pontjodikromo-Gol via
pontjodikromo@hollandinkoopprofessionals.nl