HIP Zuid gaat verhuizen

Het is alweer 1,5 jaar geleden dat HIP Zuid begon op het Stadhuisplein in Eindhoven, in een knus kantoor waar net vier bureautjes in pasten. In de tussentijd zijn we al eens uitgebreid en inmiddels is ook dat kantoor te klein geworden. Nu, 18 maanden later, verhuizen we de laatste spullen naar ons nieuwe kantoor!

Team Zuid verhuist namelijk vandaag naar een fantastische nieuwe locatie met hรฉt uitzicht van Eindhoven, namelijk MELT, op de bovenste verdieping van Strijp-T. MELT biedt alles wat we nodig hebben. Een kantoor met privรฉ balkon, stijlvolle flexwerkplekken, mooie vergaderruimtes, een groene daktuin en comfortabele stilteruimtes.

We zijn ontzettend dankbaar voor alle mooie stappen die we hebben gezet. Ons nieuwe kantoor in het Zuiden van het land is weer een belangrijke mijlpaal die we uiteraard gevierd hebben!

Vanaf deze week staat de koffie klaar! Wil jij bijdragen aan onze groei en werken op deze fantastische plek met leuke collega’s? Bekijk onze vacatures.

๐—ช๐—ถ๐—ท ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—›๐—œ๐—ฃ, ๐——รฉ ๐—ถ๐—ป๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜€๐˜๐ž๐ง ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ก๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ!