Ook in de Zomer is HIP actief !!

๐’๐ญ๐š๐ซ๐ญ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐ณ๐จ๐ฆ๐ž๐ซ! โ˜€๏ธ

De zomer is vandaag officieel gestart en we weten dat het soms lastig kan zijn voor organisaties om de juiste bezetting te behouden. Geen paniek! We hebben een aantal professionals die binnenkort beschikbaar komen, klaar om jouw inkoopuitdagingen deze zomer op te pakken.

Onze inkoopprofessionals staan te popelen om een frisse wind door jouw inkoopprocessen te laten waaien, terwijl je zelf geniet van de zon. We brengen niet alleen de nodige expertise, maar ook een flinke dosis energie!

Of het nu gaat om het stroomlijnen van jouw inkoopprocessen of het uitvoeren van aanbestedingen, wij staan voor je klaar. We zijn als een vertrouwde partner die begrijpt dat jij wilt genieten van je zomer terwijl wij de inkoopzorgen voor je wegnemen.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw zomer een stuk zorgelozer kunnen maken. Relax, geniet van de zon en laat ons het werk uit handen nemen!

Wij zijn bereikbaar via:
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผ Larissa:
๐Ÿ“ฑ +31 6 140 33 475
โœ‰๏ธ albersen@hollandinkoopprofessionals.nl

๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผ Nikita:
๐Ÿ“ฑ +31 6 135 67 269
โœ‰๏ธ eicker@hollandinkoopprofessionals.nl

๐—ช๐—ถ๐—ท ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—›๐—œ๐—ฃ, ๐——รฉ ๐—ถ๐—ป๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜€๐˜๐ž๐ง ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ก๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ!