We did it

Afgelopen donderdag was het zover, 15 HIPpers hebben de Alpe d’HuZes beklommen! Zij vertellen over deze bijzondere ervaring:

De dag begon vroeg. Om half 5 ’s ochtends stonden we al aan de start, klaar voor de uitdaging waar we maandenlang naar hadden toegeleefd. Een aantal kozen ervoor om de berg te beklimmen met de fiets, anderen gingen te voet en één dappere collega besloot de berg hardlopend te beklimmen.

Door weer en wind, het was zwaar, maar wat was het bijzonder. Samen hebben we doorgezet en nu kunnen we dan écht zeggen, “we did it”!

Dit zijn de indrukwekkende prestaties van onze HIPpers:
Bastiaan: 3x fietsend;
Robbin: 3x fietsend;
Jeroen: 3x fietsend;
Esmée: 2x fietsend;
Hein: 1x fietsend; en 1x lopend;
Riëlle: 1x fietsend; en 1x lopend;
Daan: 1x hardlopend en 1x lopend;
Merel: 2x lopend;
Lars: 2x lopend;
Sebastiaan: 2x lopend;
Larissa: 2x lopend;
Jan: 2x lopend;
Sanne: 2x lopend;
Chelsey: 2x lopend;
Lisa: 1x lopend.

In totaal hebben we 448 km afgelegd!

Robbin: “Het was een hele mooie ervaring, veel nieuwe mensen ontmoet, maar ook erg veel verdriet aanschouwd. Iedereen is daar met dezelfde reden wat het evenement extra speciaal maakt. Ik kijk trots en voldaan terug op deze ontzettend mooie maar ook beladen dag en zal zeker in de toekomst nog eens meedoen!”

Bastiaan: “Het was ongelofelijk bijzonder om met mijn collega’s en alle andere deelnemers de berg te beklimmen. Door alle steun, trainingen en het goede doel in mijn achterhoofd ben ik 3 keer de berg op gefietst. De saamhorigheid, de zware inspanning en de lading maken het voor mij een onvergetelijke ervaring.”

Larissa: “Het was een erg bijzondere dag. Ik heb de berg twee keer beklommen en een tijd neergezet van 2:43 uur. Ik heb geweldige mensen ontmoet en zelfs samen met iemand de finish gehaald. De sfeer was niet te beschrijven. Samen met mijn collega’s en de steun en energie van iedereen, maakte het een dag om nooit te vergeten!”

Daan: “Het was echt fantastisch, maar ook enorm indrukwekkend. Alle kaarsjes zo vroeg in de ochtend langs de weg en meterslange posters aan de rotswanden kwamen wel binnen. Verder enorm veel leuke gesprekken gehad tijdens de klim die ik niet snel ga vergeten!”


We zijn onwijs trots op deze kanjers en willen iedereen bedanken voor de steun en donaties. We hebben een indrukwekkend bedrag van €37.582,- opgehaald voor het KWF Kankerbestrijding, met dank aan Makelaardij Van Brussel, Henk Schoonderwoerd, Bliq Mobility, Jungheim Boomkwekerijen, JEX, 4Synergy, 24Service, Mediacentrale, Baas BV, AKD en Cortese Capital en alle andere donateurs!

𝗪𝗶𝗷 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗛𝗜𝗣, 𝗗é 𝗶𝗻𝗸𝗼𝗼𝗽𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝗶𝘀𝘁𝐞𝐧 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗡𝗲𝗱𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗱!